utorak, 19. studenoga 2013.

PYRUS OMEGA-3 ( i prvo darivanje)





S obzirom da sam prošla dva posta posvetila pisanju o proizvodima koje koristim u  trudnoći, ovaj treći želim učiniti posebnim, i darivati vas, čitatelje.Pa prije svega, pročitajte svakako više o ovom proizvodu.

PROIZVOĐAČ: za Pyrus multi marketing d.o.o., proizvodi Kang Long Group Corp, California, SAD
Omega 3 su višestruko nezasićene masne kiseline koje se ponajprije dobivaju iz riba hladnih mora, kao što su tuna, bakalar, skuša i losos. Omega 3 masne kiseline su esencijalne i naš ih organizam ne može sam proizvesti, a nužne su našoj prehrani za održavanje dobrog zdravlja i imaju višestruko zdravstveno preventivno djelovanje.
OMEGA 3 masne kiseline blagotvorno djeluju na imunološki, reproduktivni i centralni živčani sustav, a naročito kardiovaskularni.

Zašto vitamin E u sastavu Omege-3? 
Djelovanje vitamina E protiv oksidativnog stresa vrlo je bitno jer se njime smanjuje štetan utjecaj slobodnih radikala, a upravo su nezasićene masne kiseline osjetljive na štetno djelovanje slobodnih radikala, pa u tom procesu i same mogu postati štetne. Stoga se s njima u kombinaciji preporučuje uzimanje vitamina E.

Jedno pakiranje sadrži 60 mekih kapsula po 1376 mg.
Način primjene: Popiti 1 do 2 kapsule dnevno nakon obroka.

A SADA O DARIVANJU:
Da bi sudjelovali u darivanju potrebno je:
-          Lajkati moju Facebook stranicu, podjeliti post o nagradnoj igri sa Facebook stranice(pod opcijom public), te se potpisati u komentarima ispod samog posta o nagradnoj igri (na Facebooku)

Bilo bi poželjno ukoliko imate mogućnosti, pratiti moj blog preko Gfc-a (no nije uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri).
I to je sve.
Nagradna igra počinje danas, a traje do 24.11.2013. u ponoć,kada će putem Random.org biti izabrana dobitnica.

Darivanje vrijedi samo za područje RH.

Sretno svima.

2 komentara:

  1. Sestra je naručivala nešto iz Pyrusa i gledala sam njihovu ponudi i sviđaju mi se proizvodi, često imaju akcije. Ja nisam baš nešto za kapsule, ako baš nemoram :D ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobitnica kapsula je Ksenija Gortan. Naime samo ona je podjelila poveznicu o nagradnoj igri. Tako da dileme nema. Čestitam!

    OdgovoriIzbriši